BAĞLANTILARIM

Takip Edin:

0

WEB SİTENİZE CANLI DESTEK SİSTEMİ EKLEME

Salı, Ekim 16, 2018 / /

Bugün sizlere genel paylaşımlarımın biraz dışında olan ama web sitesi geliştiren hemen hemen herkesin ihtiyacının olduğunu bildiğim bir konudan, online destek sistemlerinden bahsetmek istiyorum.

Bilindiği üzere ziyaretçiler artık etkileşimli siteleri tercih ediyor. Sitede sunulan ürünlerle ilgili aklına takılanları anında sorup, cevaplar alması o kişinin ürünü satın almasında büyük önem taşıyor. Bu nedenle sitenizde canlı destek sisteminin olması son derece önemli. Elbette doğru ürün sunmak, ziyaretçinin sorularına kaliteli ve doğru cevaplar vermek ticaretin olmazsa olmazı.

Google'da yapacağınız basit bir arama ile online destek sistemi hizmeti veren birçok siteye ulaşabilirsiniz. Ben farklı zamanlarda farklı destek sistemleri kullandım. Hangi sistemi kullanacağıma eğer müşterimin özellikle istediği bir canlı yardım sistemi yoksa araştırarak kendim karar verdim. Yani internetten araştırıp müşterime şunları kullanabiliriz bakın bunun arayüzü güzel, bu esnek tasarıma sahip, bunun masaüstü uygulaması da var gibi çeşitli alternatifler arasından müşterimin görüşünü de alarak karar verdim ve kullandım.

Geçtiğimiz günlerde hazırladığımız bir e-ticaret sitesi için yine canlı destek sistemi kullanma ihtiyacımız doğdu. Hal böyle olunca yine başladım araştırmaya...

Eski kullandığım sistemlerin arayüzleri biraz demode olmuştu bu yüzden onları eledim. Araştırmaya devam ederken JivoChat ile karşılaştım ve budur dedim. 😊

Tercihimi JivoChat'ten yana yapmamı sağlayan maddeleri kısaca belirtmem gerekirse;


  • İlk izlenim son derece başarılıydı. 
  • Kesinlikle çok doğru ve kaliteli bir arayüzünün olduğunu söylemeliyim. 
  • Türkçe dil desteğinin olması da çok önemli bir artı. Üstelik gelişigüzel değil profesyonel bir tercüme.
  • Ayarlar bölümünden her şeyi düzenlemeniz mümkün.
  • Web sitenize entegrasyonu son derece kolay.
  • Masaüstü & mobil uygulamaları mevcut ve son derece doğru çalışıyor.
  • Sitede aktif olan kişiler hakkında anlık olarak detaylı ve doğru bilgiler veriyor.
  • Ücretli ve ücretsiz planları mevcut.











Siz de sitenize canlık destek sistemi eklemek isterseniz şu an için JivoChat'i kesinlikle öneririm.

0 yorum

SON YORUMLAR